Baby og sunde hotdogs

Endelig kom baby! Vi var blevet lovet en maj-baby, men det endte altså med en juni-baby i stedet. Helt okay bytte! Maven viste sig at gemme på en stor, stærk dreng, så nu er vi altså en familie på fire. Hurra! 

I chok over min halvtarvelige mave efter graviditet nummer to, bad jeg Jens lave en madplan med nogle sunde retter. I går fik vi så kylling og tzatziki med kikærter, og i dag stod menuen på hotdogs. Fedt, tænkte jeg. Jeg elsker hotdogs! Indtil det gik op for mig, at det var hotdogs uden brød?!?! A hvabehar, siger jeg bare. Jeg elsker brød! Og så var det skiftet ud med spidskål?? 


Virkelig heldigt, at det faktisk smagte helt udemærket. Dampede spidskålsblade, gode pølser, hjemmelavet coleslaw med gulerødder og spidskål og rødløg på toppen. Det får vi nok igen – det smagte helt godt, og så var det hurtigt lavet. 


I morgen står den på sommerfest i Ellens børnehave, og jeg har lovet hende en Elsa-kage! Så jeg har bestilt sukkerprint, og om lidt går jeg igang med den banankage, som printet skal ligge på.. 

God weekend når I når dertil! 

/**

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>