Boller fyldt med kerner fra Feelgoodbakery

Feelgoodbakery

I går bagte jeg disse lækre boller – er de ikke bare PÆNE?
Og ikke alene er de pæne, de smager også sindssygt godt.

Bollerne har jeg bagt af den kernebrøds melmix som man kan købe hos Feelgoodbakery.dk. Det er et dansk koncept, som laver naturligt glutenfri produkter. Derfor henvender deres produkter sig til ALLE med cøliaki, også de som er så følsomme at de kun tåler naturligt glutenfri produkter. Deres hjemmeside er super fin og overskuelig, og indtil videre kan man købe følgende på deres hjemmeside:

 • Kernebrød mel-mix
 • Chocolate chip cookies mel-mix
 • Allround mel-mix nr. 1
 • Fuldkorns sorghum-mel
 • Glutenfri xanthangummi

Alle blandingerne er naturligt laktose- og sukkerfri, men i selve opskrifterne der hører med til produktet indgår begge dele. Disse kan man jo bare skifte ud med laktose – og sukkerfri produkter hvis man har behov for det.

Produkterne kan bestilles på Feelgoodbakerys hjemmeside, hvorefter de enten sendes med post, eller kan afhentes gratis i Bottega Luigia, Dronningens Tværgade 22, 1302 København K. 

Jeg har brugt deres kernebrøds mel-mix denne gang. Man modtager en fin pakke med ingredienser og opskrift og informationer om produktet. I dette produkt var kernerne pakket for sig selv, så de var klar til at blive sat i blød. Vældig smart!

Feelgoodbakery

Egentlig er den her kernebrøds mel-mix til et brød, men sidst i papiret med opskrifter stod der også, at man med fordel kunne lave boller af dejen, så det gjorde jeg i stedet. Det er så nemt og smart! Det gik virkelig lynhurtigt, dejen var nem at håndtere, og resultatet var vellykket. Jeg penslede med lidt mælk og dryssede med græskarkerner, men det er bestemt ikke en nødvendighed.

Feelgoodbakery

De smager i øvrigt ligeså godt optøet, så de kan snildt fryses (det har jeg afprøvet i dag!)

Jeg glæder mig allerede til at prøve flere af Feelgoodbakerys produkter, og jeg glæder mig til der bliver endnu mere at vælge imellem.

Feelgoodbakery

 

1 comment
 1. I’ve been browsing online more than two hours today for
  1/2 Price Pro Calgary Painting & Boller fyldt med kerner fra
  Feelgoodbakery , yet I never found any interesting article like yours.
  It’s pretty worth enough for me. In my view, if all web owners and bloggers made good content as you did, the
  web will be much more useful than ever before.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *