Brunch på Café Korn – Holbæk og Roskilde 

Før hed det Landmad og var en del af en kæde – nu hedder det Café Korn fra 1. juli! Maden er ligeså god, men navnet i butikkerne i Holbæk og Roskilde er ændret.


Jeg tog hele familien med til Café Korns brunch-buffet, som serveres hver weekend i Holbæk og Roskilde fra 10-13.  Og altså en ting er, at jeg elsker buffet (!), men allermest kan jeg lide det når det er god kvalitet i stedet for en hel masse fyld og dårlige råvarer. Hos Café Korn er der fokus på de gode råvarer, og brunch-buffeten består af fine anretninger af æg og bacon, salater, lækker laks i små fine glas, pålæg, små æggekager, brownies, frugtskåle og meget mere.

Jeg kan virkelig godt lide, at maden er frisk med gode råvarer, i modsætning til den ofte meget tunge brunch-buffet med kartofler, kager, og andre meget tunge ting. Her er det små portioner, der er salater og frugt og det er et hit! Særligt når man har børn med – Ellen syntes det var enormt lækkert med de små skåle med røræg og bacon og pølser, de små stykker kage og frugten.


Jeg fik serveret glutenfrit brød (som var super blødt og lækkert), og en blød og svampet chokolademuffin som erstatning for brownien på buffeten. Jeg var virkelig begejstret, og synes det var super lækkert! Og til 129 kroner er det absolut en fair pris for god mad.

Kig forbi Café Korn på Facebook og se mere til både deres brunch-buffet og deres øvrige menukort, som i øvrigt også kan anbefales 🙂