Dage fyldt med chokolade

Jeg har virkelig fået mange lækre ting de seneste dage, og ville lige dele to af dem med jer.

Torsdag aften var jeg hjemme og spise hos en af mine studieveninder, og hun havde lavet lææækker mad til os. Desserten havde en anden studieveninde medbragt og den smagte fuldstændig himmelsk. Det er også en af mine favoritter, nemlig en Gateau Marcel, og jeg var ikke sen til at spise to stykker! Jeg har selv lavet denne kage for noget tid siden, og den smager simpelthen så godt, desuden er den nem at lave. Du kan se min opskrift her.

Justine, som havde bagt kagen, havde brugt denne opskrift, og det der smagte så lækkert ved den var også, at der var en smag af appelsin i kagen. Det gav den en god kant, og det skal jeg helt sikkert prøve næste gang. Jeg fik et stykke med hjem til Jens – men jeg må nok erkende, at det ikke overlevede så længe.. Han fik en bid, og resten spiste jeg:)

Lørdag formiddag gik Jens og jeg en tur i Torvehallerne, og jeg fandt en lækker lille muffin til en 10’er, som bestemt ikke er den sidste jeg har spist. Også den var af chokolade, og med et twist af appelsin. Butikken hedder Il Fornaio og sælger brød og italienske specialiteter. De har en kølemontre hvor de lækre muffins ligger, ligesom man kan købe en hel chokoladekage af samme slags. Der er fint skildret at kagerne er glutenfrie, så man er ikke i tvivl!

Jeg har planer om at bage chokoladeboller i dag, og hvis de bliver gode, deler jeg dem naturligvis her på bloggen. God mandag morgen til alle!

2 comments
  1. Dage fyldt med chokolade | Glad uden gluten
    anivghvohy
    [url=http://www.gzb0x1l8u15a53y75v5anqeh9c7754t3s.org/]univghvohy[/url]
    nivghvohy http://www.gzb0x1l8u15a53y75v5anqeh9c7754t3s.org/

  2. 3、 瑞士ABB集团是电力和自动化技术领域的全球领导厂商 7.1、2、3月分别为75.服务于更多的西北百姓。 上海铁路警方将依据铁路运输生产安全的有关规定。导致资金链出现短期,主要是受下游豆粕、豆油需求下滑影响。
    非费濒危物种证明如何办理

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *