En glutenfri nyhed fra Lagkagehuset!

Se nu her – dagens bedste nyhed! Jeg bliver simpelthen så glad indeni hver eneste gang jeg opdager nye, glutenfrie tiltag. Og specielt når det er et sted som Lagkagehuset, som har butikker i hele landet, og som bliver ved med at udvide med flere og flere butikker. Det betyder nemlig at muligheden for at købe glutenfrit rugbrød bliver meget større for os alle sammen, og det bliver også nemmere for venner og familie at vide hvor de skal gå hen og købe glutenfrit til når man kommer på besøg.

Jeg har ikke smagt brødet endnu, men det har jeg planer om så hurtigt som muligt, så I kan få at vide om det er gåturen/cykelturen/bilturen værd. Det tror jeg det er – det ser i hvert fald virkelig godt ud på billederne. Samtidig vil jeg også lige undersøge om Lagkagehuset forhandler andet glutenfrit, f.eks. kager. Jeg er ikke kommet hos Lagkagehuset siden jeg fik konstateret cøliaki, så jeg glæder mig til at gå på opdagelse og se hvad de kan diske op med.

Ps. Rugbrøddet er også mælkefrit, til de som ikke tolererer mælkeprodukter. Win-win!

Rigtig god weekend – og på gensyn til mere snak om glutenfrit rugbrød!

4 comments
 1. Mega super ‘nice’. Det er en dejlig nyhed. Jeg var i Lagkagehuset (Vesterbro) i Q4 2013, og der havde de ikke noget andet der var glutenfrit – Men men… Man kan jo håbe, at det er tilfældet nu! 🙂 Tak for tippet!

  1. Hej Pernille!

   Der skulle meget gerne vente dig noget glutenfrit hvis du kommer forbi Lagkagehuset nu!
   Lad os håbe det smager så godt som det ser ud 😀

   Kh Sofie

 2. Det er fantastisk, ja! Nogle steder har de også gf chokoladekage med blødende hjerte og flødeboller… Og jeg har hørt rygter om, at de får flere kager! 🙂
  Kh Stine

  1. Hej Stine!

   MUMS – det vil jeg altså lige undersøge næste gang jeg kommer forbi.
   Og måske lige udspørge dem om deres planer med glutenfri bagning.
   Tak for tippet!

   Kh Sofie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *