En god, glutenfri morgen

Dagen i dag er startet med skybrudslignende tilstande. Jeg lå i sengen og kiggede ud på regnen, mens min kæreste tog afsted på arbejde. Jeg selv har fri hele dagen og prøver at nyde de sidste dage af ferien, inden studiet for alvor går i gang igen.

Nå, men selvom det har været fantastisk vejr det sidste stykke tid, så blev jeg også sådan en lille bitte smule glad da jeg lå med lukkede øjne og lyttede til regnen. Der er altid en lille lykkefølelse inden i mig når regnen trommer på vinduet – og specielt når man kan svøbe dynen om sig og gå direkte ind i sofaen med en god bog og ikke behøve at nå noget som helst.

Så vaffeljernet måtte en tur frem fra gemmerne igen – vejret var lige til en gang vafler under dynen! Opskriften på glutenfrie vafler kan findes her.

Nu titter solen frem og himlen er blevet blå – jeg vil smutte en tur til yoga og nyde resten af min fridag:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *