En hurtig glutenfri aftensnack

Altså faktisk var det jo fordi, at jeg havde en masse pasteuriserede æggeblommer stående i køleskabet som skulle bruges. Og så var det jo så oplagt, at bruge dem til at lave råcreme af! Men når man nu laver råcreme, er man jo næsten også nødt til at spise frugt til… Bare fordi det er jo egentlig meningen!

Det er jo ikke ligefrem raketvidenskab det her, men derfor smager det stadig fantastisk, og så er det jo lynhurtigt at lave. Man kan jo selv bestemme hvilken slags frugter man bedst kan lide, jeg synes også at vindruer smager rigtig godt i. Og til sommer skal der friske, danske jordbær i!

Ps. Jeg håber, at I kunne lide mit lille fødselsdags-tema, og måske har fået mod på at lave nogle labre lagkager!

Ingredienser:

4 pasteuriserede æggeblommer (2 bægre)
2 spsk. sukker
1/4 liter fløde
1 vanillestang

2 æbler
2 bananer
1 kiwi
2 appelsiner

Opskrift: 

Pisk æggeblommer luftige og hvide med sukkeret i en skål. I en anden skål piskes fløden stiv med kornene fra vanillestangen. Vend æggeblomme-blandingen sammen med flødeskum, og sæt den på køl.

Skær frugterne i mundrette stykker, og spis dem med råcremen ovenpå.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *