En lille bid af himlen…

I går havde jeg min familie på besøg til middag for at fejre at jeg er blevet færdig med min bachelor. Det var en skøn aften fyldt med god mad! Min bror og hans kæreste havde medbragt en kage. Og det var ikke en hvilken som helst kage – det var en af mine absolutte yndlingskager i hele verden. Og hvorfor købe et kort, når man kan skrive på kageæsken?

Det er en chokoladekage der er så lækker, så cremet, så fristende og så tung, at man kun kan spise et lille stykke af den (ad gangen, i hvert fald!). Den består af en brownie-bund med en tyk chokoladecreme ovenpå, drysset med kakaopulver.

Kagen kommer fra Bager Bosse på Østerbro og hedder “Vejen til dit hjerte”. Og der er vist ingen tvivl om, at det er den rigtige vej at gå, hvis man skal vinde nogens hjerte.. Jeg synes bestemt ikke det er sådan en “hverdagskage” (hvis der altså findes en sådan ting), men nærmere en rigtig luksuskage som skal nydes med omtanke! Og det blev den i hvert fald i går.

Vi var seks mennesker og der blev ikke engang spist en halv kage. Måske fordi der også var hjemmebagte muffins og citrontærte (hvilke i øvrigt snart lander herinde også). Måske fordi vi havde spist to retter inden… Faktum er i hvert fald, at man ikke skal have meget af denne kage ad gangen. Den holder sig dog cremet og blød og lækker i flere dage i køleskabet, så den kan nemt gemmes og nydes i flere dage!

Kagen fås som sagt hos Bager Bosse på Østerbro og koster 100 kr. for en hel kage og ca. 30 kr. for et stort stykke. Hvis man kun er to, kan det godt anbefales “bare” at købe et enkelt stykke – der er rigeligt til to! Tjek http://bagerbosse.dk/ for mere information om bageriet.

12 comments
  1. Åhh.. den er jo SÅ god!

    1. Helt enig, Justine!
      Den ligger godt i maven;)

  2. Den ser suuuper lækker ud! Er den virkelig helt uden gluten?! (Jeg kan ikke forstå at det er muligt, hehe)

    1. Hej Cille,

      Beklager mit sene svar. Jeg har ikke kunne få kontakt med Bosses Bageri, for jeg ville lige dobbeltschecke at kagen var glutenfri, og det har jeg netop bekræftet at den er. Hvis du har mulighed, så prøv den! 🙂

  3. Har du en opskrift på den?

    1. Hej Hanne!

      Det kan du tro – jeg har faktisk to.
      Den originale Gateau Marcel – http://www.gladudengluten.dk/gateau-marcel-kagen-der-smelter-dit-hjerte/
      Og en variant med appelsin – http://www.gladudengluten.dk/gateau-marcel-a-la-justine/

      God fornøjelse!

      Kh Sofie

  4. En lille bid af himlen… | Glad uden gluten
    azxccvqioc
    zxccvqioc http://www.gwy7m867vwy41o3533ohdg2w8700yed4s.org/
    [url=http://www.gwy7m867vwy41o3533ohdg2w8700yed4s.org/]uzxccvqioc[/url]

  5. 2、 6%和102. 如涉及作品内容、版权和其它问题,每小我私家都有自己的看法。 (三) 当前和今后一个时期。远远高于其他各子行业。“同时也愿意与政府迅速推动铁矿石的开采”。主打’方便、即食’的特点,这符合市场监管部门对上市股票流通股的数量要求。其他的怎么也不肯喝。 变电站DCS、玻璃DCS、水泥DCS等。

  6. Heya i am for the first time here. I came across this board and
    I find It truly useful & it helped me out a lot. I hope to give something
    back and help others like you helped me.

  7. When some one searches for his vital thing, so he/she wishes to be available that in detail, thus
    that thing is maintained over here.

  8. Greate article. Keep posting such kind of info on your blog.

    Im really impressedd by it.
    Hey there, You’ve performed an incredible job. I will certainlly
    digg it and for my part recommend to my friends. I’m sure they will be benefited from this
    website.

  9. Thiss is a really good tip particularly to those new
    to the blogosphere. Short but very precise info… Thanks for sharing this one.
    A must read post!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *