En stille stund i solen hos Grød

Ellen og jeg var ude at gå en lang tur ind til Torvehallerne i det virkelig smukke efterårsvejr i går. Jeg var lidt småsulten, men klokken nærmede sig 15.30, så jeg skulle egentlig bare finde en lille snack – men så blev jeg altså lokket af en portion glutenfri havregrød.

Det lyder måske kedelig, men det var så lækkert.
Lavet på sødmælk (rismælk hvis man ikke tåler laktose), og valgfri topping.

Jeg fik bananstykker, ristede mandler og dulce de leche (en virkelig fed, sød og totalt lækker karamelcreme).

De har altså virkelig godt styr på at lave glutenfri mad hos Grød, og der er altid spændende glutenfrie ting på deres menukort, som du kan se her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *