En weekend fyldt med glutenfri luksus!

Nogen gange er det altså ret svært, ikke at være glad uden gluten! Det er som om, at jo længere man har haft cøliaki, jo lettere bliver det at finde glutenfrie løsninger og alternativer. Desuden synes jeg efterhånden at der skal så lidt til, førend jeg bliver positivt overrasket og glad!

Fredag nød jeg en skål risnudler på Nordic Noodle på Nørrebrogade med min bror, Emil. Det var ligeså godt som det plejede at være, og deres standard og kvalitet er simpelthen altid i top. Perfekt sted til en hurtig frokost i regnvejret! Se mit tidligere indlæg om Nordic Noodle her.

Lørdag holdt jeg og pigerne fra mit studie sushi-aften hos mig. Det gik super godt, og vi fik lavet virkelig meget lækker sushi. Risvineddiken var glutenfri, og vi havde også lavet lækre maki-ruller med crispy chicken. Jeg havde brugt glutenfri rasp, og det smagte helt perfekt. Til dessert havde jeg bestilt en Vejen til mit hjerte-kage fra Bosses Bageri, og den skuffede på ingen måde! Jeg havde fået skrevet en fin lille hilsen til jura-pigerne på kagen. Se mit tidligere indlæg om kagen her.

I går mødtes jeg med en kollega i Torvehallerne. Vi havde aftalt, at vi skulle smage stenaldermad hos Palæo. Jeg valgte en ægge-wrap med laks og grøntsager, samt en selleri-gulerod-juice til. Smagte helt dejligt begge dele, og mættede virkelig godt! Besøg gerne Palæo – alt er glutenfrit!

Alt i alt en rigtig dejlig weekend, som i hvert fald bød på en masse glutenfrie lækkerier.
Jeg er SÅ glad uden gluten!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *