Et glutenfrit 2016

Glutenfrit kransekagetårn

Godt nytår!

Herhjemme er vi kommet fint ind i det nye år.
Vi havde en skøn nytårsaften som indeholdt en glad og festlig Ellen, og et skævt kransekagetårn som altid. Jeg fatter simpelthen ikke, hvorfor jeg ikke formår at lave det lige….

De første 14 dage af januar er gået med at komme godt ind i hverdagen igen efter ferien, og dem som følger Gladudengluten på Instagram vil have opdaget, at jeg har spist masser af gode, glutenfri ting!

Blandt andet disse bananpandekager med citron og blå birkes, som er et hit hos både børn og voksne (særligt børn, virkelig!)

Glutenfri bananpandekager

Ingredienser:

2 bananer
3 æg
1 deciliter havremel/Jyttemel/lyst glutenfrit mel/blendede glutenfri havregryn
1 deciliter lyst glutenfrit mel
1 tsk. bagepulver
Saften fra en citron
2 spsk. blå birkes

Opskrift:

Blend alle ingredienser sammen, steg dem ved lav varme til de bobler på oversiden, vend og spis!

Glutenfri bananpandekager

Vi spiser dem gerne med frisk frugt og lidt ahornsirup.
De er også super gode til madpakken til ungerne!
Man kan jo variere dem i det uendelige, og tilsætte kardemomme eller kanel, eller undlade citron og birkes alt efter hvad man har hjemme og har lyst til.

Udover et ordentligt læs bananpandekager, har jeg spist masser af glutenfri sandwiches fra Joe & the Juice. Det er virkelig skønt de har fået glutenfri sandwiches, for de ligger jo på hvert et gadehjørne og er nemme lige at tage med sig.

Glutenfri sandwich fra Joe & the Juice

 

Vi har (igen) bestilt Aarstidernes glutenfri kasser, og jeg tænkte, at jeg snart ville lave et indlæg der handler om netop det.

Desuden overvejer jeg at tage til en glutenfri messe i Oslo i februar, det får I mere at høre om hvis det bliver aktuelt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *