Fibermuffin fra Torvehallerne

Under dagens tur i Torvehallerne, fik jeg simpelthen sådan lyst til noget sødt. Eftersom alle kagebutikkerne og Agnes Cupcakes er udelukket, måtte jeg lige lure om der var et glutenfrit alternativ i sigte et sted – og jeg var heldig!

I hal 2 ligger der en bod der hedder Vita Boost. På disken stod et fad med fibermuffins – uden mel, mælk og sukker. Sådan en måtte jeg have fat i. Jeg spurgte ekspedienten, og hun sagde, at der var fiberhusk, glutenfri havregryn, mørk chokolade, banan og krydderier i. Jeg tror, at jeg skal forsøge mig med noget lignenede en dag. Selve konsistensen var lidt svampet, men havde ikke super meget smag. Uanset hvad var det lækkert at finde et alternativ som jeg også kunne spise, og den hele gled da ned!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *