Gladudengluten er stadig i live! Og lidt om en glutenfri nyhed…

Ja jeg er her stadig – men dagene tager simpelthen hinanden med sådan en lille størrelse, og antallet af hjemmebagte lækkerier er svundet lidt ind.

Desværre, for jeg savner faktisk at bage og lave lækre, glutenfri ting, men jeg tror og håber at tiden og motivationen snart vender tilbage for fuld styrke.

Men i går da jeg var på vej til Tante T for at spise en glutenfri brunch og et glutenfrit kagebord og fejre at min bror var blevet færdig med hans uddannelse, fangede mit øje denne reklame på 7/11’s facade.


Det er da så lækkert at der endelig er kommet et glutenfrit alternativ, og indtil videre kan man altså få glutenfrie rundstykker og chokolademuffins. Mon ikke de er fra Fria? Jeg synes umiddelbart at de ligner deres produkter lidt!

Det er dejligt for alle dem der er på farten, eller hvis man bare har lyst til en snack når nu alle ens venner alligevel skal have morgenbrød eller hotdogs eller kager!

Jubiiii!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *