Glutenfri app til iphone og android

Jeg har endelig overstået de eksaminer jeg havde i dette semester, og nu kan jeg efterhånden begynde at tænke lidt på andre ting end paragraffer..

I dag fandt jeg denne glutenfrie app, som jeg har downloadet til min iPhone. Den er gratis, og meningen med den er, at man kan plotte ind hvor man befinder sig, og så finder den automatisk de steder på et kort, hvor der er glutenfrie muligheder. Et ret godt initiativ, synes jeg nok.

Som I kan se, så er den ikke helt opdateret her i København. Der kommer umiddelbart fire steder frem, og der er naturligvis flere glutenfrie steder her i byen. Men det er en start, og jeg vil se om jeg kan skrive til dem der har udviklet denne app, og få tilføjet nogle flere glutenfrie steder.

Appen er vistnok udenlandsk, så jeg tror der er langt flere muligheder hvis man er i udlandet og bruger den. Jeg skal i hvert fald forsøge mig med den næste gang jeg er i udlandet!

2 comments
 1. jeg kan ikke finde den gratis

  1. Hej Mie,

   Måske den er lavet til en betalings app nu?
   Det er faktisk længe siden jeg har tjekket 🙂

   Vh Sofie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *