Glutenfri bagels på The Bagel Co


Jeg har ikke fået bagels i laaaaang tid! Jeg har bagt glutenfri bagels nogle gange og de er gode – men altså, det er sørme praktisk bare at kunne købe sig til, at der er nogle andre der propper fyld i for en og allerede har bagt den 😉 
Forleden opdagede jeg, at The Bagel Co har gået glutenfri bagels! Det betyder, at man nu kan købe deres læææækre bagels og tilvælge den glutenfri variant. Den smager super godt og er dejligt frisk. Jeg synes den glutenfri bagel er lidt mere som en bolle i konsistensen, hvor jeg husker, at den almindelige bagel er lidt mere fast og tør i det. Men det er nu kun en fordel, synes jeg… 


Jeg spiste SÅ mange bagels dengang jeg var ung og lige begyndt at studere, så jeg har faktisk savnet dem ganske meget..

Jeg fik en glutenfri bagel med spicy chicken, tomat-flødeost, cheddar, salat, agurk, løg og creme fraiche dressing. Mmm! 

Jeg glæder mig allerede til at komme tilbage og få bagels igen!

/**

One comment

  1. Jette

    Jeg er lidt nysgerrig. Hvordan oplevede du “kontamineringen”? Jeg tænker på at de skærer bollen over for herefter med samme hanske at tage kød, ost osv.
    Jeg er nemlig i samme situation som dig. Jeg ELSKER bagels, men kan ikke tåle krummer med gluten.

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>