Glutenfri brownie med peanutbutter

Denne brownie slår ALDRIG fejl. Jeg har endnu ikke oplevet, at den ikke blev MEGA god! Og det er altså ikke en overdrivelse. Endnu en bonus er, at kagen tager 10 minutter at få i ovnen, 25 minutter i ovnen, og så holder den sig læææækker flere dage i køleskabet, så den kan snildt laves i forvejen. Faktisk SKAL den helst laves mindst dagen i forvejen, og så bliver den kun bedre! 

Brownien kan jo varieres i det uendelige. Opskriften er inspireret af Anne Au Chocolat’s opskrift, som kan findes her: http://anneauchocolat.dk/kager/brownies-med-stykker-af-hvid-chokolade/

Jeg har ændret lidt i opskriften og denne er som sagt med peanutbutter. Virkelig en genial blanding, hvis du spørger mig! Mængden af peanutbutter kan varieres alt efter hvad man kan lide. 


Ingredienser:

200 gram smør

250 gram sukker 

200 gram mørk chokolade 

125 gram glutenfri mel (jeg bruger rød finax) 

3 æg

2 tsk vanillesukker

1 tsk kanel

1 nip salt 

4 spsk peanutbutter 

Opskrift:

Tænd ovnen på 180 grader. 

Smelt smør og hakket chokolade i en gryde ved middel varme. 

Pisk imens mel, sukker, æg, salt, vanillepulver og kanel til en luftig masse. Vend chokolade-smør-blandingen i melblandingen og hæld dejen i en form med bagepapir. Fordel de fire skefulde peanutbutter i dejen og rør med en ske peanutbutteren ud i dejen. 


Bag kagen i 25 minutter og lad den køle helt af på køkkenbordet, inden den sættes i køleskabet til dagen efter. 



/**

One comment

  1. Pia S

    Hejsa.
    Er ved at bage din lækre brownie med peanutbutter. Glæder mig 😊Jeg vil lige høre, om du har prøvet at bage en dobbeltpotion, og hvor lang tid har den så fået i ovnen?

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>