Glutenfri brunch

Der er altså  næppe noget bedre end at komme hjem fra en morgenløbetur og opdage, at ens kæreste har lavet brunch til en – og når det hele endda er glutenfrit, bliver det næsten ikke bedre! Han havde disket op med røræg, bacon, glutenfri brunchpølser, glutenfri bananpandekager, glutenfrit brød samt jordbær og grape. Uhm, så er bunden for en god dag lagt!

Jens havde forsøgt sig med mine bananpandekager, men da vi var løbet tør for fuldkornsrismel, brugte han fuldkornsmajsmel i stedet. Det smagte også rigtig lækkert, og gav pandekagerne en fin gullig farve. Jeg har fået to bøtter af den lækreste hjemmelavede honning, fra en af mine kollegers far, som har en gård i Jylland. Honningen er næsten helt hvid og smager helt fantastisk – tak til Ann Christina:) Når man først har smagt rigtig honning, går man ikke tilbage til Netto-honning igen! Derfor blev jeg simpelthen nødt til at tilføje lidt honning på min bananpandekage.

Det er altså en god start på dagen, med sådan en brunch:)

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

HTML tags are not allowed.