Glutenfri burger på Burgerking

Jeg har længe fulgt diskussionerne og bestræbelserne på at få Burgerking og McDonalds til at lave glutenfrie burgere. Indtil nu, har man skulle tage turen over vandet til Sverige for at få sig en glutenfri burger. Men nu er der endelig sket noget her i Danmark.

Burgerking endte med at blive de første der lancerede glutenfrie burgerboller. Det synes jeg egentlig er ret heldigt, for Burgerkings boller er væsentligt bedre end McDonalds! Jeg var selv en tur på Burgerking på Vesterbrogade i denne uge for at prøvesmage bollerne, og jeg kan konstatere, at det er samme type som i Sverige. Men det er nu heller intet problem, da de faktisk smager ganske godt. De ligner almindelige boller. Det står også på deres menukort nu, og det koster ikke ekstra at få burgeren glutenfri. Jeg smagte en Whopper, for den vidste jeg var 100% glutenfri.

Tjek altid www.burgerking.dk inden du tager afsted. De har en glimrende oversigt over allergener i deres produkter, og så skal du heller ikke stå og spørge de søde, lidt uvidende burger-medarbejdere. Det bedste var næsten, at det ikke tog længere tid at få en glutenfri version – og det betyder altså lidt, at man ikke står og venter længe på sin specialmad, mens alle de andre sidder og spiser. Man kan desuden roligt spise Burgerkings pommes fritter. Jeg vil forsøge at tage et billede af burgeren næste gang jeg skal have en!

Jeg glæder mig over endelig at kunne få en hurtig burger sammen med de andre, selvom der jo ikke er nogen tvivl om at det ikke er verdens bedste mad. Ikke desto mindre bliver det godt næste gang jeg skal hjem fra byen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *