Glutenfri choko-morgenmad

Jeg prøver at læse til eksamen, og egentlig ville jeg meget gerne på læsesal og gøre det. Det hjælper lidt at komme væk hjemmefra – men da jeg så stod op og sneen stadig væltede ned,  dalede min lyst til at gå ud en hel del. Så det er nok bedre bare at iagttage sneen hjemme fra med bogen i skødet i stedet!

Nå, men når man nu skal hygge sig indendørs, kan man jo købe denne lækre morgenmad. Nogen vil måske huske, at jeg havde købt et lignende produkt da jeg skulle til Cypern i oktober. Det skuffede fælt, og du kan læse om det her.

Denne choko-morgenmad har jeg fundet i Mad&Vin i Magasin. Det er lavet af Doves Farm som laver nogle rigtige lækre, økologiske glutenfri produkter. De er desværre lidt besværlige at finde i butikkerne, men i Mad&Vin har de altså i hvert fald morgenmadsprodukter fra Doves Farm, heriblandt cornflakes. Pakkerne koster omkring 50 kroner stykket, så helt billige er de ikke.

Da jeg var lille elskede jeg ChokoPops og alt morgenmad med chokolade, og de her minder virkelig meget om det. De er søde og giver en fin kakaofarve i mælken:)
Selvom det er meget rart med noget morgenmad man bare kan lave på 2 sekunder, så spiser jeg nærmest det her som slik – rigtig sundt er det jo ikke!

Prøv det hvis I kan finde det, måske specielt til børn som sikkert vil synes det er helt fantastisk at spise morgenmad som smager som alle de andres morgenmadsprodukter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *