Glutenfri frokost i solen

Jeg er ret vild med, at solen er begyndt at skinne. Det gør den i hvert fald i København! Det er et tegn på, at det snart bliver forår. Officielt er det jo allerede på fredag at foråret starter, så lad os håbe vejret vil følge kalenderen.

Jeg mødtes i dag til frokost med min søde veninde Mette. Vi mødtes ved Torvehallerne, og besluttede hurtigt at vi skulle sidde ude i det dejlige vejr og nyde solskinnet. Jeg snuppede en sandwich fra VitaBoost, som jeg tidligere har skrevet om her. Jeg er ret forfalden til den med serranoskinke, men næste gang må jeg altså prøve den med laks i stedet!

Til dessert fik vi en lille fin chokolademuffin med et dejligt solstrejf af appelsin, købt i Il Fornaio. Ingen af disse glutenfrie lækkerier er nyheder her på siden, men de er bestemt værd at nævne igen!

Skøn frokost i solen med fantastisk selskab.
Jeg håber I også nyder solskinnet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *