Glutenfri pizza-aften

Glutenfri pizza

Jeg har endelig fundet en der værdsætter pizza lige så meget som jeg, og det siger altså ikke så lidt! Endnu mere heldigt er det, at hun er min kollega og sidder ved siden af mig, og at hun OGSÅ kan lide chokolade!

Katrine og Malene (som deler titlen som verdens bedste kollega med Katrine) og jeg, holdt pizza-aften i weekenden. På trods af, at jeg havde været enormt tidligt oppe med Ellen, så var det sådan en hyggelig aften.

Glutenfri pizza

Jeg havde lokket Jens til at lave glutenfri pizzadej til mig hjemmefra, så han havde lavet dejen og gjort den klar på bagepladen, så den bare skulle pyntes med fyld, sammen med de andres pizza’er hjemme hos Katrine. Hun havde været hos en læææækker slagtermand og købe parmaskine og forskellige pølser til vores pizza’er. Min fik alt muligt fyld, både pølser, parmaskinke og kartoffel, frisk mozzarella og rucola, og det var fantastisk!

Et godt eksempel på, at man ikke behøver føle sig udenfor og undgå denne type arrangementer, for det kan være helt fantastisk alligevel 🙂

Jeg har planer om, at Jens snart skal dele sin opskrift på det jeg kalder verdens-bedste-glutenfri-pizza-udenfor-Italien! Han bager den i hvert fald tit, for jeg eeeeeeeeeelsker pizza og bliver sådan en sød kæreste når han kreerer den til mig 🙂

4 comments
  1. orv manner vil du ik dele den snart? Jeg er gluten-sensitiv og vil rigtigt gerne prøve den 🙂 har slet ikke kunne finde en god dej opskrift som skulle være glutenfri endnu :(((

  2. Del del del. Vil så gerne have en go opskrift på den 🙂

  3. Kære Sofie
    Som de andre to vil jeg forfærdelig gerne have din (Jens’) opskrift på pizzadej. Det er endnu ikke lykkedes mig at finde et godt, glutenfrit alternativ til min og familiens livret, så det ville bare være fantastisk, hvis den virkelig er så god, som du giver udtryk for. Vi har pizzaaften på fredag….. 😉

  4. Kom frisk med opskrift! 🙂 ser lækkert ud!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *