Glutenfri pizza hos Costa D’Hellerup

Glutenfri pizza

Jeg har efterhånden fået en del mails om, at det nu var muligt at få glutenfri pizza’er på et pizzaria i Hellerup, som hedder Costa D’Hellerup – og jeg ELSKER jo pizza, ja jeg tror faktisk nok at det er min livret!
I går fandt vi tiden til at få kørt derud, og jeg vil bare lige konstatere, at det bestemt var turen fra Frederiksberg værd!

Glutenfri pizza

Ejeren af pizzariaet var super engageret, og laver dejen fra bunden. Man kan få alle deres pizza’er glutenfri.

Glutenfri pizza
Vi bestilte to, en med artiskokker, soltørrede tomater, pancetta, pesto og frisk parmesan, og en med soltørrede tomater, rucola, parmaskinke, frisk parmesan og pesto.
Vi fortalte, at vi skulle have dem med hjem, og så gjorde han det smarteste – bagte pizza’erne halvt færdige, pakkede dem i æsker, og pakkede alt tilbehøret ved siden af. Da vi kom hjem, fik de lige 5 minutter ved høj varme i ovnen, og så var de færdigbagte!
Det synes jeg faktisk er en ret fin løsning, så man ikke ender med kedelige, lunkne pizza’er når man kommer hjem.

Glutenfri pizza

Ellen og jeg sad pænt og ventede, hun fandt sig en grissini som holdt hende beskæftiget mens pizza’erne bagte færdigt.

Jeg glæder mig allerede, til jeg skal have pizza igen! Jeg synes, at det er så lækkert at kunne få en god, glutenfri pizza ENDELIG i København. Krydser fingre for at der er flere der går i gang med at lave glutenfri pizza’er.
I mellemtiden har jeg bagt de blødeste, lækreste glutenfri burgerboller (eller sandwichboller). Fyldt med hørfrø! De kommer på bloggen inden for de næste par dage!

Glutenfri burgerboller

2 comments
  1. Ved du om de glutenfri pizzaer i Hellerup er hvedefri?
    Tak 🙂

  2. Glutenfri pizza hos Costa D’Hellerup | Glad uden gluten
    mhtlhcitwv http://www.gt1p80ynn19510q9y2v4i9m4a8f7rvp1s.org/
    amhtlhcitwv
    [url=http://www.gt1p80ynn19510q9y2v4i9m4a8f7rvp1s.org/]umhtlhcitwv[/url]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *