Glutenfri sandwich hos Urtehuset på Frederiksberg

En sød læser skrev til mig forleden og spurgte, om jeg var klar over, at man kunne købe glutenfri sandwiches hos Urtehuset på Frederiksberg. Jeg bliver SÅ glad, når jeg opdager at der er steder i København hvor man kan købe glutenfri mad, helt uden at røre en finger selv! Det er SÅ luksus.

Faktisk kender jeg udmærket godt Urtehuset, jeg har handlet i deres butik et par gange, og de har virkelig mange lækre, glutenfrie produkter.

Men jeg vidste faktisk ikke, at der i den tilstødende lille cafe blev serveret glutenfrie sandwiches. Derfor måtte jeg jo straks afsted efter jeg fik tippet, og jeg blev virkelig positivt overrasket. Det er en lille, hyggelig cafe der ligger lidt på hjørnet af Gl. Kongevej og Alhambravej på Frederiksberg, og cafeen hænger sammen med butikken.

De har sandwiches og salater, og diverse slags te, kaffe, og øko-vand. Alt sammen er i øvrigt sådan ret meget økologisk og sundt, men det gør jo kun situationen endnu bedre!

Jeg fik en glutenfri sandwich med kylling, avocado, salat, tomat og en raw ananas-dressing, for 39 kr. Det synes jeg virkelig er billigt for en sandwich! Og desuden, så smagte den virkelig godt. Jeg blev SÅ mæt, at jeg måtte levne resten, og det sker ellers ikke ofte for mig…

Jeg glæder mig til at komme tilbage  – næste gang skal jeg smage deres salater, eller deres sandwich med røget laks..

Tjek Urtehuset ud på www.urtehuset.dk, og tjek deres fine glutenfri produkter ud.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *