Glutenfri skinkehorn med ost

Glutenfri skinkehorn

Vi er jo flyttet, og lige på den anden side af gangen bor min veninde Nina, og hendes lille pige Eva. Eva og Ellen legede i formiddags og spiste hjemmelavede, små is (dem får I snart opskriften på), og Nina skulle ned og handle ind til skinkehorn med ost. Det har jeg aldrig smagt, som dem måtte jeg forsøge at lave glutenfri! Super smart, for så handlede hun ind til os begge mens pigerne spiste is og legede med dukker. Perfekt!

Glutenfri skinkehorn

Jeg har taget udgangspunkt i denne opskrift på glutenfri pølsehorn, og lavet opskriften lidt om, så den passede til skinkehorn.

Glutenfri skinkehorn

Man kan jo fylde alt muligt i sådanne horn, Nina tilføjede også pesto, og ja, man kan jo fylde alt muligt i!

Jeg lavede kun skinkehorn af halvdelen af dejen, den anden halvdel lavede jeg dejlige, luftige boller af. Se selv hvor fine, bløde og luftige de er! Jeg tror, at jeg skal lave glutenfri fødselsdagsboller af dem næste weekend.

Glutenfri boller

Spis skinkehornene lune, så smager de altså bedst 🙂
Jeg har frosset resten, og regner med de er præcis lige så gode når de bliver varmet igen!

Ingredienser:

2,5 deciliter vand
2,5 deciliter sødmælk
30 gram fiberhusk
50 gram gær
30 gram sukker
30 gram smeltet smør
2 æg
500 gram rød Finax
25 gram rapsolie
1½ tsk. salt

Skinke i strimler
Revet mozzarella
Evt. pesto
Mælk til pensling

Opskrift:

Smelt smør i en lille gryde og varm mælk og vand til det er lunkent.
Hæld mælk og vand i en skål og udrør gær i blandingen. Tilføj fiberhusk og pisk til det bliver gele-agtigt.
Tilføj æg, rapsolie, sukker, salt og smør og rør det godt sammen. Tilsæt herefter melet lidt efter lidt og rør til dejen er jævn (jeg rørte dejen med dejkrog på min KitchenAid).
Lad dejen hæve i en halv times tid under et viskestykke (vælg en stor skål – dejen hæver ret meget!)

Glutenfri skinkehorn

Del dejen i to.

Tænd ovnen på 200 grader.

Rul den ene del af dejen ud på et meldrysset bord og del den i trekanter. Put ost og skinke på hver trekant, rul dem sammen og læg dem på en bageplade med bagepapir. Pensl dem og bag dem i ovnen i 12-15 minutter.

Fortsæt med den anden halvdel af dejen!

Herefter – nyd!

6 comments
  1. After all, she did unprejudiced regain off work

  2. hello!,I like your writing very so much! proportion we keep up a correspondence extra about your article on AOL? I require a specialist on this house to unravel my problem. Maybe that’s you! Looking ahead to peer you.

  3. I have been browsing on-line more than 3 hours as of late, yet I by no means discovered any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me. Personally, if all website owners and bloggers made good content material as you probably did, the net might be much more helpful than ever before. “Baseball is 90 percent mental. The other half is physical.” by Lawrence Peter Berra.

  4. There are some of you out there who probably haven’t heard of http://www.camgirl.pw This is one of those must see sites. It’s full of extremely attractive ladies. You’re going to want to put down your sandwich when visiting this site. It’s impossible to focus on anything but the babes they have to offer.

  5. Det er en fantastisk blog du har…efter jeg er begyndt at bruge den, får jeg brød og lækkerier som er identisk med, hvad jeg fik før, Inden jeg fik konstateret glutenallergi – helt fantastisk. Dejlig du stadig er på, selvom du bor på den anden side af jorden. Vh Lene Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *