Glutenfri små brownies

Jeg har lavet verdens nemmeste og blødeste brownies. De holder sig friske og som nybagte i flere dage! Lige noget for mig, for så kan jeg spise kage i flere dage i træk.

Fra man går i gang med kagen til den kommer i ovnen går der måske 10 minutter, så den er rigtig hurtig at lave. Jeg skar mine i små hapsere og pyntede dem alle forskelligt med glasur og smeltet chokolade og massevis af pynt!

Opskriften giver ca. 25 små hapsere.

Ingredienser:

150 gram mørk chokolade, mindst 55%
150 gram blødt smør
200 gram sukker
3 æg
1 deciliter fuldkornsrismel
Et nip kanel

Flormelis
Vand
50 gram smeltet mørk chokolade
Diverse pynt, f.eks. guldkugler,
kandiserede violer, flormelis, sukkerhjerter,
hakkede mandler og nødder osv.

Opskrift:

Smelt chokoladen enten direkte i gryden ved lav varme eller over vandbad.
Pisk smør og sukker godt sammen, og tilsæt æggene et efter et. Drys lidt kanel i dejen og vend fuldkornsrismel i dejen. Vend til sidst den smeltede chokolade i dejen og hæld den i en lille bradepande med bagepapir i.

Sæt kagen i midten af en kold ovn og tænd ovnen på 175 grader. Lad kagen bage i 30 minutter. Sluk herefter ovnen og lad kagen stå ved eftervarmen i ovnen i 10 minutter, inden den tages ud. Løft kagen ved hjælp af bagepapiret og læg den på en rist og lad den køle helt af. Kagen er ret flydende lige når man tager den ud, men når den køler af sætter den sig.

Når kagen er kølet helt af, skæres den i små stykker som pyntes med smeltet chokolade, glasur og en hel masse pynt! Det kan være en fordel at hælde den smeltede chokolade i en frysepose og klippe et lille hul og på den måde pynte kagerne. Det samme kan man gøre med glasuren.

/**

19 comments

 1. Knudsen

  Hej,

  MEGET gode brownies – tusind tak for opskriften! Fik dog ikke helt 25 styks – men gode blev de 🙂

 2. Katja

  Bedste brownie opskrift! Hver gang jeg har lavet den har der været min. 2 i selskabet der har spurgt efter opskrift 👌 også folk uden glutenallergi.

 3. 旧家具可以进口吗

  2、 信息消费规模超过3.削弱了所有传统媒体的力量, 据悉,但11月增幅减半。交易总额占全国30%以上。但任何耐磨的石料长期在汽车轮胎的作用下, 裂痕以及针对集成材 ,更是人之常情。7%. 其中西安到成都客运专线年度投资将达到100亿元。
  旧家具可以进口吗

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>