Glutenfrie isvafler og gratis is hos Social Food på Gl. Kongevej

Jeg følger gladeligt Majas blog på www.chocolat.dk – mage til lækre ting og fabelagtige billeder skal man lede længe efter. Gid jeg havde hendes finesse og tålmodighed, men det har jeg altså ikke…

Nå, men på hendes blog faldt jeg over et indlæg forleden, hvor hun skrev at hun søndag fra 12-14 bagte glutenfrie isvafler hos Social Food på Gl. Kongevej. MUMS tænkte hende den gravide dame bag skærmen, der skal jeg hen! Jeg har ikke spist en isvaffel siden jeg fik cøliaki for flere år siden. Jeg ved, at man nogle få steder kan købe dem færdiglavede, men de ser bare så tørre og kedelige ud, at jeg hellere har ville undvære.

Så Jens og jeg tog et smut forbi, vi bor jo lige i nærheden, så det var nærliggende. I hvert fald hvis man lige ser bort fra, at vejret ikke rigtigt pegede på forår, for det var helt diset og regnfuldt. Alligevel var en masse mødt op for at smage på den skønne, gratis is.

Der var gratis is hos Social Food, og jeg fik en fantastisk, fuldstændig frisklavet glutenfri isvaffel fyldt med den lækreste is. Jeg valgte en karmelliseret hvid chokoladeis og en is med chokostykker. Det smagte simpelthen så godt, nok en af de bedste is jeg har fået i meget, meget lang tid. Jens slog sig også på isvaflen (han er jo så diplomatisk) og smagte is med hasselnødder og vanille. Jeg glæder mig allerede til vi skal gå tur med baby og spise skøn is til sommer!

Iøvrigt er al deres is økologisk!
Jeg ved desværre ikke, om de kommer til at forhandle glutenfrie isvafler fremover, mon ikke det bare var et indslag i forbindelse med den gratis is? Jeg krydser alligevel fingre, for det ville være det første sted i København det kunne lade sig gøre!

Hvis man ikke har lyst til is, kan man boltre sig i alverdens skønne nødder, flødeboller, chokoladebrud og diverse forskellige lækkerier. Tjek Social Food på facebook.

Hende den højgravide er FAN! Min jakke strammer efterhånden ret meget over maven, så måske jeg skulle holde lidt igen med alle de lækre ting 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *