Glutenfrie lækkerier fra Naturbageriet i Rørvig

Vi har været i sommerhus her i weekenden, og i morges tænkte jeg, at jeg ville køre en tur til Rørvig og købe lidt glutenfrie sager ind. Sommerhuset ligger ikke langt derfra, og selvom jeg længe har vidst at Naturbageriet havde et bageri i Rørvig, har jeg ikke fået taget mig sammen til at besøge det før i dag.

Bageriet er lille – det minder faktisk meget om Naturbageriet ved Nørreport i København. Øverste hylde er på samme måde også med kun glutenfrie varer. I dag havde de glutenfrie bananmuffins, mandelsnitter, mandel-medaljer, gulerodskage, brownies, hindbærsnitter, multiboller, risboller, romkugler og æble-ris-snegle. Jeg har virkelig svært ved at vælge når jeg endelig står i en situation hvor der faktisk er flere glutenfrie ting at vælge imellem. Det sker så sjældent! Jeg købte to multiboller, en romkugle og en æble-ris-snegl. Alle tre ting smagte super godt og var dejligt friske. Specielt er jeg altså mere end vild med deres romkugler – de smager meget, meget bedre end jeg husker “almindelige” romkugler! Jeg kan godt se, at det på billedet ligner en minipizza-snegl, men det er altså en kage-snegl!!!

I hvert fald er det rart en sjælden gang at kunne købe sig fra det. Jeg købte et lækkert hvidt, glutenholdigt brød med hjem til familien. Jeg tror ikke de ville have været helt tilfredse med at blive tilbudt en glutenfri multibolle… Jeg har jo vænnet mig til smagen, men faktum er nok bare, at det ikke smager helt som almindeligt brød, omend jeg jo synes det smager super godt nu! Hvis nogle skulle lægge vejen forbi, er adressen Toldbodvej 12 i Rørvig, og der er vistnok åbent hen over sommeren.

Jens overraskede mig med disse fine hjemmeplukkede valmuer, som han havde tyvstjålet på en mark. Jeg elsker dem!

Ellers blev det til gåture ved vandet i den vanvittige blæst, og læsning i sofaen under dynen.
Jeg håber, at I alle har haft en ligeså dejlig weekend som jeg!

1 comment
  1. 861450 64202I undoubtedly didnt recognize that. Learnt some thing new nowadays! Thanks for that. 964743

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *