Glutenfrie pizzasnegle

Inden mit indlæg om glutenfrie pizzasnegle, må jeg lige fortælle, at der har været lidt problemer med at få sendt updates ud på mail omkring nye blogindlæg. Derfor vil mange af jer der har tilmeldt jer updates, nok have opdaget at I den seneste måneds tid ikke har modtaget en email når jeg har lavet et nyt indlæg her på siden. Jeg forsøger at få rettet op på fejlen således at I kan få besked om nye indlæg igen snarest muligt. Derfor vil I muligvis modtage en mail hvor I skal bekræfte at I ønsker at modtage mine updates. Mine updates sendes fremover fra en anden mailadresse, som hedder sofie@gladudengluten.dk. Tjek derfor at den ikke ender I jeres junk!

Derfor – tag et kig ned på siden og tjek de indlæg ud som jeg har lavet den seneste måneds tid, hvis I ikke har fået besked om dem. Send mig endelig en mail hvis I fremover stadig ikke modtager updates!

Nå det var den praktiske info – nu til det vigtige! Pizza er godt. Og det er godt lige at kunne tage med sig rundt! I morgen rejser jeg og min kæreste på ferie – og vi skal lige have et eller andet at snacke i flyet på vejen. Så eftersom det er om aftenen, tænkte jeg at det kunne være godt med lidt pizzasnegle. Det er jo nogle gange lidt svært at finde noget glutenfrit i fly og lufthavne.

Jeg havde desværre intet groft mel, eller ville jeg nok have brugt en del af det. F.eks. grøn Finax. Men pyt – nogle gange må man klare sig med det man har i sit køkken! Derfor endte det med en blanding af rød og orange Finax, men den ene eller den anden udelukkende kan garanteret også godt bruges.

Disse pizzasnegle bliver bløde og luftige og smager bare lækkert! Fyldet kan jo varieres lige efter det man har mest lyst til eller har hjemme. Jeg havde blot købt noget færdigt glutenfrit tomatsauce, men skal man være rigtig pro laver man den jo selv!

Jeg må nok indrømme at jeg syntes at sneglene så noget slatne ud da jeg lige havde skåret dem ud – men det hjalp virkelig da de havde hævet!

Opskriften er en anelse inspireret af denne, men jeg har nu lavet en del om i den.

Ingredienser:

3 deciliter lunken vand
25 gram gær
1 tsk. salt
1 spsk. HUSK
2 spsk. olie
3 deciliter orange Finax
2½ deciliter rød Finax

Skinke
Tomatsauce
Revet mozzarella
Oregano

Opskrift:

Rør gæren ud i det lunkne vand og tilsæt fiberhusk, salt og olie. Bland det hele godt sammen, og tilsæt herefter mel lidt efter lidt til dejen kan æltes. Den skal være ret luftig og en anelse klistret.

Rul dejen ud i bagepladestørrelse, enten mellem to stykker bagepapir, eller med lidt mel på kagerullen. Put tomatsauce, skinke og revet mozzarella på dejen og rul den forsigtigt sammen (Gem lidt mozzarella til senere). Skær den i ca. 16 stykker. Lad først nu dejen hæve i ca. en time under et viskestykke. Efter en time drysses med det resterende revede mozzarella og et drys oregano.

Lad dem herefter bage i ca. 15 minutter ved 200 grader til de er gyldne på toppen.

Pizzasneglene kan snildt fryses og tages op og varmes efter behov.

Jeg vender forhåbelig tilbage med et fantastisk blogindlæg om min tur til Cypern om en uges tid!

 

7 comments
 1. Hej. Tak for gode opskrifter, dog har jeg lige et spørgsmål. Det er ang. Husk pulveret… Når du feks. Skriver 1 spsk husk- er det så en alm spsk eller er det den grønne ske man får med når man køber husk pulver. Jeg gør et eller andet forkert men hvad ved jeg ikke. Hilsen lis

  1. Hej Lis,

   Tak for din kommentar. Der findes to slags Husk – en gul pakke og en grøn.
   Jeg bruger kun den gule, og der hører ingen ske med.
   Kan det være derfor?

   Kh Sofie

   1. Ok. Den gule er det så den der hedder fibre bag. Lid

    1. Hej Lis,

     Ja, det er den gule pakke som man kan købe i supermarkeder, og ikke den grønne 🙂

     Kh Sofie

 2. I think the admin of this site is truly working hard in favor of his
  web page, because here every information is quality based information.

 3. Thank you for the good writeup. It in fact was a amusement
  account it. Look advanced to far added agreeable from you!
  However, how could we communicate?

 4. These two better settle their score now before everything ends up burnt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *