Glutenfrit brød hos Bodenhoff

Ellen vågnede meget tidligt i går morges, så jeg pakkede hende godt ind og gik en tur med barnevognen i det fantastiske vejr. Solen skinnede, himlen var blå, fuglene sang og Frederikserg lå nærmest fuldstændig øde hen. Jeg udnyttede muligheden for at købe morgenbrød med hjem til Jens, og som altid spurgte jeg lige om de mon havde noget glutenfrit.

Hun sagde, at det skulle bestilles, men fandt ud af at de faktisk havde det på frost. Så det købte jeg med hjem, og jeg blev virkelig positivt overrasket over hvor godt det var! Konsistensen var rigtig god, og smagen det samme. Brødet koster 46 kroner, og de reklamerer ikke med det nogle steder, så spørg ved kassen…

Tilgengæld spottede jeg lige på vejen ud af butikken disse chokolade-påskeæg, som var skiltet glutenfrie. Jeg smagte dem ikke – det må jeg have tilgode til næste gang!

Ved frokosttid gik vi en tur ad Gammel Kongevej, jeg havde sat næsen op efter en glutenfri sandwich fra Urtehuset. Det er et stykke tid siden jeg sidst var der, så jeg glædede mig til en glutenfri kyllingesandwich. Men ak – efter at have stået i kø i laaaaang tid, fortalte ekspedienten mig, at de ikke havde mere glutenfrit brød. Klokken var ikke engang 13, og de havde endda kæmpe skilte der reklamerede med glutenfri sandwich. Desuden havde de sat priserne for sandwich op, OG lavet en tillægspris på +5 kr. for glutenfri sandwich. Gik derfra helt vildt skuffet (og sulten). Fair nok at sætte priserne op, men så må man da også have brødet hjemme, specielt når man nu skriver alle vegne at der er glutenfrit brød. De sidste to gange jeg var der, var de også løbet tør… ØV!

Nå, men det viste sig, at det ikke lige var min dag. Vi fortsatte til Torvehallerne, og havde efter skuffelsen i Urtehuset set frem til en glutenfri sandwich fra VitaBoost. Det viste sig, at deres brødrister var gået i stykker, og de lavede derfor ikke sandwich . . . . . .

Nå, men det endte derfor med en glutenfri risotto fra GRØD i Torvehallerne. Ventede og ventede og til sidst fik jeg min risotto og jeg var såååååå sulten. Spiste tre bidder, og opdagede et langt hår i min risotto.. Tilbage til ekspedienten som lavede en ny (uden hår!), og den smagte fantastisk.

Når alt det her brok er sagt, så vil jeg lige pointere, at jeg ellers aldrig har oplevet problemer hverken hos Urtehuset (udover de meget hurtigt løber tør for brød), VitaBoost eller GRØD, så I kan roligt tage forbi. Nogle dage er man vist bare lidt uheldig!

I morgen tager vi i sommerhus alle tre, så jeg vender stærkt tilbage efter påske!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *