Glutenfrit i Tyskland

Wouw – min veninde Justines kæreste bor og arbejder i Hamburg, og har netop sendt mig dette billede, af en butik i byen ved navn Budnikowsky. Efter sigende skulle dette kun være den ene halvdel af det glutenfrie udvalg. Det er virkelig til at blive helt misundelig over! Det ser ud til, at der både er Schär-produkter og Semper-produkter, men også en del andre mærker jeg ikke umiddelbart kender.

Det giver virkelig stof til eftertanke, at der findes så stort et udvalg i udlandet, når vi har så lidt at vælge imellem her i landet. Indtil videre har jeg kun prøvet at handle ind i Sverige, men det lader til at Tyskland helt sikkert også skal have et forsøg! Det kunne også være rart med en variation i ens produkter, så man ikke altid bruger præcis det samme.

Måske jeg skulle kombinere min forkærlighed for Hamburg med et langvarigt besøg i den her lækre butik – i så fald, skal der nok komme et indlæg om min tur 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *