Glutenfrit på Sokkelund

Glutenfri burger på Sokkelund

Forleden fejrede vi min søde, søde veninde Mathildes fødselsdag.
Vi mødtes på Sokkelund – det ligger tæt på hvor vi allesammen bor, de har god mad, og der er hyggeligt.

Jeg har efterhånden været på Sokkelund en hel masse gange, og har smagt en masse forskelligt. Deres brunch er enormt god, man kan vælge en masse forskelligt, og det er jo smart når man ikke tåler gluten. Det har jeg skrevet om i et tidligere indlæg, som er her 🙂

I mit sidste indlæg skrev jeg faktisk, at jeg syntes det var SÅ ærgerligt, at man ikke kunne få deres burger i en glutenfri variant. Men det kan man nu! Mega hurra!

Da jeg bestilte bord til Mathildes fødselsdags-fejring, skrev jeg samtidig en mail og spurgte, om det ville være okay, at jeg medbragte min egen burgerbolle, så de kunne lave en glutenfri burger til mig. Så svarede de tilbage, at det ikke var nødvendigt, for de havde selv glutenfrit boller!

Derfor var jeg ret spændt og også en lillebitte smule skeptisk. For jeg VED jo, at mine egne glutenfri burgerboller er super gode (i al beskedenhed, naturligvis), og man ved jo aldrig hvad man får… Men jeg må virkelig sige, at jeg blev rigtig positivt overrasket! Den søde tjener vidste ikke helt det med de glutenfrie boller, men han gik straks i køkkenet og spurgte, og kom derefter med en rigtig lækker glutenfri burger. Den kan jeg i hvert fald sagtens anbefale – så vidt jeg forstod, skulle man ikke bestille det på forhånd, men bare give besked ved bestillingen. Bollen var grov og med kerner, men det gjorde slet ingenting. Mmmm!

Glutenfri brunch på Sokkelund

Forleden spiste jeg morgenmad/brunch med en veninde på Sokkelund, hvor jeg fik deres morgentallerken med glutenfri boller, og røræg med bacon og pølser. SÅ lækkert! Kan også anbefale deres laks… Mmm… Det glutenfrie brød skal man i øvrigt bare spørge om ved bestillingen 🙂

Næste gang skal jeg smage enten deres risotto med kammuslinger og svampe, eller deres moules frites, deres jomfruhummer eller måske deres tatar som jeg også er vild med! Der er i hvert fald rigeligt glutenfrit at vælge imellem.

Se deres menu og bestil bord her.

Husk at bestille bord – der er altid fyldt 🙂

Jeg tjekker ud den næste uges tid, da jeg i morgen tidlig flyver til New York på ferie. Tilgengæld regner jeg med at opdatere så flittigt som muligt på Instagram, og jeg er sikker på New York har super mange gode ting at byde på!
Jeg spiste frokost med Jens i dag inden jeg skal afsted, og vi var forbi Cocks & Cows. Klassisk og ALTID godt!

Glutenfri burger på Cocks & Cows

Rigtig god påske 🙂

10 comments
  1. You made some good points there. I did a search on the subject matter and found most guys will approve with your site.

  2. HowdyHi thereHey thereHelloHey just wanted to give you a quick heads up. The textwords in your contentpostarticle seem to be running off the screen in IeInternet explorerChromeFirefoxSafariOpera. I’m not sure if this is a formatformatting issue or something to do with web browserinternet browserbrowser compatibility but I thoughtfigured I’d post to let you know. The style and designdesign and stylelayoutdesign look great though! Hope you get the problemissue solvedresolvedfixed soon. KudosCheersMany thanksThanks

  3. men enhancement products

  4. I’m looking for blogs which have really great tips on what in fashion and what the best makeup is certainly..

  5. We are a group of volunteers and opening a new scheme in our community. Your website offered us with valuable info to work on. You’ve done a formidable job and our entire community will be grateful to you.

  6. Thanks a lot for sharing this with all people you actually realize what you’re talking about! Bookmarked. Kindly also consult with my web site =). We can have a hyperlink alternate agreement among us!

  7. Hi there, just turned out to be alert to your web page through Google, and discovered that it is seriously informative. I will truly appreciate in the event you keep up this.

  8. Are you sick and tired of being bored? You’ll never have a dull moment if you visit http://camgirl.pw It’s by far the most exciting site on the internet. There, you’ll be able to talk to all kinds of hot babes. Don’t be surprised if everyone at work asks why you’re so happy. You don’t need to tell them that you visit this site each and every day. It’ll be your little secret.

  9. My brother suggestedrecommended I would possiblymightmay like this blogwebsiteweb site. He used to bewaswas once totallyentirely right. This postsubmitpublishput up actuallytruly made my day. You cann’tcan not believeconsiderimagine justsimply how so muchmucha lot time I had spent for this informationinfo! Thank youThanks!

  10. You shouldYou ought toYou need to take part inbe a part of a contest for one of the bestof the greatestof the finestof the highest qualityof the most useful blogssiteswebsites on the webon the interneton the netonline. I willI am going toI most certainly willI’m going to recommendhighly recommend this sitethis websitethis blogthis web site!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *