Glutenfrit på Sokkelund

Glutenfri brunch på Sokkelund

Jeg har ikke blogget et stykke tid, jeg har haft travlt med alt fra sygt barn til flytning.

I dag får I lige et lille tip til at spise glutenfrit på Frederiksberg.
Sokkelund, som ligger på Smallegade, lige ved Frederiksberg Have, laver flere forskellige retter, som vi kan spise.

Herover er et billede af en brunch jeg fik på Sokkelund for et par uger siden. Vi sad udenfor i solen, og min søde veninde fik deres brunch, mens jeg valgte tre retter fra brunchkortet. På Sokkelund kan man nemlig selv vælge hvad man vil have, hvis man ikke ønsker deres sammensatte brunch-menuer (som jo er fyldt med brød, pandekager osv). Det synes jeg faktisk er en ret god ide, og man kan få mange lækre ting!
Jeg fik burrata & tomat, røræg med bacon og rørsaltet laks med avocado. Rigeligt til at blive mæt!
Bemærk sølvpapiret til venstre på billedet – det er min medbragte glutenfri bolle!

Deres morgenmenu er her.

Jeg har også fået en alletiders salat med laks og rejer, som ses herunder. Deres frokostkort kan findes her. Jeg vil iøvrigt også anbefale deres moule frites, som smager fantastisk!

Alt i alt synes jeg Sokkelund er et glimrende sted med rigtig lækker mad, og stedet blev da også kåret til Årets Café 2014 af Ibyen. Eneste minus jeg finder er, at der på trods af fokus på super lækre råvarer og god kvalitet, ikke er mulighed for at få glutenfrit brød eller laktosefri mælk i sin kaffe mv. Det ville løfte stedet, og gøre det helt perfekt, hvis man kunne få deres vildt lækre burgere og smørrebrød glutenfrit!

Husk i øvrigt at bestille bord på deres hjemmeside, stedet er ret velbesøgt 🙂

 

2 comments
 1. Sikke en flot blog, jeg glæder mig så meget til at prøve at lave noget.

  1. Hej Nanna,
   Tusind tak, jeg håber du får bagt nogle lækre, glutenfri ting.
   Send mig endelig en mail hvis der er noget du er i tvivl om 🙂

   Vh Sofie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *