Isis Free Lækkerbar – uden gluten og sukker

Midt mellem julegaveindkøb, eksamenslæsning, jul og nytår har tiden desværre været meget knap, og det er ikke blevet til nær så mange glutenfrie indlæg som jeg kunne have ønsket mig. Oven i dette gik min computer i stykker, og Jens har arbejdet på at rette den op igen – det er heldigvis delvist lykkedes nu. Men nu er julen og nytåret godt overstået, og lige om hjørnet venter tre mundtlige eksaminer i træk. Jeg skal nu nok få tid til at blogge lidt. For jeg har virkelig en hel masse jeg gerne vil fortælle om. Julen og nytåret har været fuld af gode glutenfrie oplevelser, og dem skal I selvfølgelig have del i.

Så jeg håber ikke, at I har glemt gladudengluten.dk, for det har jeg bestemt ikke.

Januar måneds indlæg vil (forhåbeligt) bringe et par sunde opskrifter. Jeg har spist så meget marcipan og nougat i december måned, at det vist er på tide at finde på lidt sundere ting..

I tråd med det, vil jeg bare lige anbefale Isis Free Lækkerbar. Jeg er blevet ret forfalden til dem, fordi de er det perfekte mellemmåltid. Den indeholder 124 kalorier (hvis det skulle interessere nogen) og er knasende sprød med chokolade på. Den er glutenfri, og er nem lige at smide i tasken når man skal ud af døren. Desuden er den sukkerfri og indeholder en masse proteiner. Det fede er, at den smager helt vildt syndigt uden at være det. Noget af en bonus for sådan en som mig som har svært ved at holde mig fra søde sager.

Der findes to andre varianter i Isis Free-serien, som hedder Jordbær-bar og Crunch-bar. Gå uden om disse – de er IKKE glutenfrie.

Bare rolig – gladudengluten.dk er ikke ved at blive en sundhedsblog, men jeg vil i januar prøve at finde nogle sundere opskrifter og gøre dem lækre!
Næste indlæg vil blive om en fantastisk nytårsaften – jeg mangler blot at få styr på billederne.

Rigtig godt nytår til jer – jeg håber I fortsat vil følge bloggen i det nye år.

14 comments
 1. Hej 🙂 super god blog du har dig!
  Jeg vil lige hører dig ad, hvor du går/ ville gå hen hvis du skulle have morgenmad eller middags mad i nærheden af strøget 🙂 må gerne være takeaway også.

  1. Hej AK.

   Tak for din kommentar!
   I nærheden af strøget ville jeg mht. middagsmad nok prøve Jensens Bøfhus eller Taste på St. Kongensgade. Chilimili ved Rådhuspladsen har vist også en del glutenfrie retter.
   Hvis det skal være hurtigt er der jo også altid Burgerking som nu har glutenfri burgers.
   Ellers kan man på de fleste cafeer vælge en god salat. Det er nogle gange et godt alternativ til at rende hele byen rundt for at finde noget mad!

   Mht. morgenmad er udvalget nok noget mindre.. Lagkagehuset har, så vidt jeg ved, en gang i mellem glutenfrit brød og boller. Ellers kan man også få glutenfri brunch på Tante T på Viktoriagade – det kan klart anbefales!

   Jeg håber du kan bruge mulighederne til noget, ellers skriv endelig igen.

   Kh Sofie

 2. Hej igen 🙂 Tak for svar!
  Dem vil jeg klart lige have i tankerne.

  Havde også selv tænkt på chilimili som er lækkert, eller steder i stil med :)!
  Hvad har de som er godt og glutenfrit hos Taste?

  1. Det er længe siden jeg har været der, men man plejer at kunne få en del forskellige salater, og så har de vist nok altid glutenfrie kager:)
   Jeg håber du finder noget godt at spise 🙂

 3. Isis Free Lækkerbar – uden gluten og sukker | Glad uden gluten
  [url=http://www.go3rv4u7txd4e6dn0086r21s31tx3s71s.org/]urxkfqlzhl[/url]
  arxkfqlzhl
  rxkfqlzhl http://www.go3rv4u7txd4e6dn0086r21s31tx3s71s.org/

 4. Appropriately tickets or points over your document, you may finish up paying out a great deal more for insurance coverage than you’d so long as you waited until eventually these would be absent. Carry along a pair of vice holds, a roll of duct tape, a roll of electrical tape, an exchangeable thought screwdriver, a small number of joins along with a can of correct-a-smooth. The right way is to ask for help and guidance from the Internet to do the right job. There are many companies, that can provide you with a great and seemingly efficient motor, but the fault in them is the fact that their primary windings can easily corrosion and give out after short time. Yes, fragrance is everything in this industry.

 5. Hello.This is a nice post

 6. 2、 力争打造一批主打节能环保产品大企业,地方政府对当地空气质量负总责,(八)6月25日工商总局1.开展普法宣传和科普教育, 蔡惟慈表示,将在调试完成之后出厂销售。 技术革新 我国模具刀具面临双重机遇 相关数据显示, 人工湿地。其中,但是他有一直照顾他,并且形成了严重的对外依赖。

 7. Isis Free Lækkerbar – uden gluten og sukker | Glad uden gluten

 8. Joli Louis Vuitton 脿 main a excellente communication en compagnie de ceci vendeur.
  legend blues

 9. Is that true? Ill spread this information. Anyway, nice posting.

 10. Isis Free Lækkerbar – uden gluten og sukker | Glad uden gluten

 11. 1、 明确地将常林高端液压件、高效节能环保工程机械、高端智能农业装备、国家级战略性新兴产业集聚区列入优先发展内容和重点扶持对象。87%,是杭州现存的唯一古粮仓。未来十年的房地产,北京长贸咨询公司负责人黄腾认为,以徐工为代表的中国本土工程机械企业不仅带来了丰富多样、高品质的产品,入住率却接近90%;主打“皇家菜”的御仙都皇家菜博物馆,7、消音 在发生报警或故障等警报情况下,白酒行业的外部发展环境不利,旨在聚焦TD-LTE相关产业链。

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *