Kokkedal Slot og Søllerød Kro

Sidste weekend havde Jens fødselsdag. Han blev bare 28, og der er ingen tvivl om, at jeg går langt mere op i hans fødselsdag end han selv gør. Jeg ELSKER bare at fejre fødselsdage, det er så dejligt at sætte en hel dag af til bare at hygge og starte dagen med lækker morgenmad og pyntet bord.

Meeeeen så besluttede Jens sig for, at han skulle på jagt hele formiddagen med afgang herhjemmefra klokken 7.30, så det blev en noget skrabet variant af det morgenbord jeg plejer at lave. Ellen og jeg nåede dog at sætte flag på bordet og puste balloner op 🙂

Vi nåede lige at give ham hans gave inden han tog afsted. Jeg havde arrangeret en overnatning for os på Kokkedal Slot, og middag på Søllerød Kro. Ellen tog på miniferie hos sin mormor imens.

Wouw jeg var vild med Kokkedal Slot! Der var så smukt, og når noget er smukt i januar, så ER det altså virkelig smukt! Jeg havde lige skrevet til dem inden, at jeg ikke tålte gluten, og derfor var der sørget for rigeligt glutenfrit brød til morgenmaden, som i øvrigt var super god og bugnede af lækre, friske råvarer. Man kunne desuden bestille omelet, spejlæg, røræg osv afhængigt af hvad man havde lyst til, så lavede køkkenet det. Genialt!

Lige et par billeder fra morgenmaden, som blev serveret i slotskælderen. Jeg kan i hvert fald varmt anbefale et lille ophold der.

Om aftenen havde jeg reserveret bord på Søllerød Kro. Jens taler SÅ tit om, at han gerne vil derop igen, så jeg glædede mig helt vildt til at give ham hans gave. Han blev heldigvis virkelig glad, så det var alle pengene værd. Og med hensyn til glutenfri mad, så er det vitterligt ikke noget man overhovedet behøver at spekulere over. De serverer lækkert glutenfrit brød, og de retter der indeholder gluten, udelader de og serverer noget andet, alt afhængigt af hvad man har lyst til. Vi fik deres signatur-menu, og den ene af retterne indeholdt hvedemel i selve farsen, så kokken kom ud og spurgte hvad jeg havde lyst til, og så fik jeg det lææææækreste stykke oksemørbrad med alt muligt fancy ovenpå som jeg knap kan huske hvad var. Til desserten var der særlige kager til mig, og alt i alt er det bare en fantastisk oplevelse at alt i den grad er tilpasset kunden.
Jeg tog ingen billeder – jeg fandt det både unødvendigt og upassende at sidde med telefonen fremme, men vi spiste fantastisk mad i over fire timer, og jeg kan ikke anbefale det nok!

Du kan læse mere om Kokkedal Slot her, og om Søllerød Kro her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *