Lækker glutenfri salat fra Redfellas i Illum

Jens og jeg har været på efterårsferie hele ugen i sommerhuset. Skønt med et afbræk fra hverdagen og tid til at lave INGENTING.

Jeg har også lavet en masse lækkerier mens vi var afsted, men de vil komme på bloggen i løbet af ugen. Indtil da kan jeg lige nå at fortælle om mit favorit salat-sted i København i øjeblikket.

I Illum, lige ved udgangen til Købmagergade, ligger Redfellas. Hos dem kan man få de lækreste (og største) salater. De kan både spises der, og tages med.

Der er en del forskellige slags blandinger man kan vælge i mellem, men man kan også helt frit bestemme hvad der skal i, hvis man mere er til. Den jeg fik her, var en “The C.A.B”- salat, bare uden hvedekerne + fetaost. Mums, jeg er vild med deres salater, fordi de er kæmpestore, og der er rigeligt af alle ingredienserne. Desuden er jeg vild med både edamamebønner, cashewnødder og avocado, og derfor elsker jeg denne variant.

En salat koster 65 kroner, og med er der også dressing.
Man kan selvfølgelig også købe sandwiches, men det er jo no-go.

Stedet er i hvert fald et kig værd, og egner sig godt hvis man har travlt eller gerne vil have maden med, men stadig gerne vil have noget lækkert.

Tjek salaterne ud her! http://www.redfellas.com/menu/salads/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *