Mette Maries Kitchen

I går tog vi alle tre på en lille udflugt til Fredensborg. I Fredensborg har Mette Marie nemlig åbnet et lille, 100% naturligt glutenfrit bageri. En del af tingene er desuden mælkefri, og der står tydeligt på alle produkterne hvilke ting der også er uden mælk. Mette Marie har i mange år haft tesalonerne Tante T, som ligger flere steder i København (jeg har tit skrevet om deres glutenfrie brunch som jeg er ret vild med).

Derfor havde jeg lokket Jens med til at køre en tur til Fredensborg og spise glutenfri lækkerier og se på Fredensborg Slot. Først tog vi ind til Mette Marie og fik de lækreste bløde boller med smør og syltetøj, saftevand og tre slags sprøde småkager. Bollerne var SÅ lækre og smagte slet ikke glutenfrit, men var bløde og saftige. Jeg forelskede mig også i en af småkagerne, som var lavet med te – Jens var vild med karamelsmåkagen. Og Ellen var bare vild med at gnaske i sin egen bolle 🙂

Efterfølgende gik vi en tur hen og kiggede på Fredensborg Slot, og gik en tur i slotshaven. Det var ret koldt, så turen blev ikke så lang, men vi skal helt sikkert tilbage til foråret, for der er rigtig smukt. Vi vendte tilbage til Mette Marie og der købte jeg kager med hjem – en fastelavnsbolle, en chokoladekage og en kanelsnegl med glasur.

Jeg er SÅ begejstret for stedet, og jeg ville ønske det lå lige ved siden af min hoveddør!
Kvaliteten er super god, priserne er fine og smagen er i top. Stedet er hyggeligt, og der er lige plads til at man kan sætte sig og nyde sit bagværk i fred og ro.
Jeg skal helt bestemt tilbage og købe flere lækkerier – i skrivende stund har jeg lige spist resten af chokoladenkagen og den var ligeså god i dag!

Du kan følge Mette Maries Kitchen på facebook, hvor du også kan se åbningstider og ofte dagens udvalg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *