Nem, glutenfri morgenmad fra 7/11

Glutenfri grød

Jeg var lige inde i 7/11 forleden og hente en kold cola, og oppe ved kassen opdagede jeg så den her! De glutenfri ord sprang lige i øjnene på mig, og sådan en sag måtte jeg altså have med hjem og prøve.

Jeg har flere gange set, at man i 7/11 kunne købe grødblandinger to go, men indtil forleden ingen glutenfri varianter. Men det er denne! Den er lavet på (glutenfri)havre og quinoa, tilsat morbær, kokos og solbær. Hvis man har fulgt med på bloggen vil man vide, at jeg er svært glad for grød i alle mulige afskygninger, og ofte lægger vejen forbi GRØD butikkerne i Torvehallerne og på Nørrebro. Det er faktisk GRØD, som har lavet de her to-go grødblandinger, og jeg synes det fungerer virkelig godt.

1. Hæld kogende vand i bøtten til stregen og rør lidt rundt.
2. Lad grøden stå i 3 minutter.
3. Rør rundt, hæld topping på og spis!

Glutenfri grød

 

Det er en super portion morgenmad når man er på farten, og i 7/11 hælder de gerne kogende vand i – så er der kun 3 minutter til færdig grød. Mmmm!
Jeg tog godt nok min med hjem, da lysten til grød ikke var så stor klokken 19.30 da jeg købte den. Jeg pyntede med lidt jordbær, men synes det smagte super alene med den topping som hørte med i pakken.

Glutenfri grød

En portion grød koster 20 kroner og kan fås i alle 7/11 butikker.
Jeg tror, at jeg skal have købt nogle stykker. De er jo super nemme lige at have med i tasken når man overnatter ude – så ved man altid, at man har et sundt og godt morgenmåltid lige ved hånden!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *