Påmindelse om lækkerier hos GRØD!

For længe siden skrev jeg et par begejstrede indlæg om lækker grød hos stedet som hedder….. GRØD!
Det første indlæg kan læses her. Dengang fik jeg jordbær-rabarber-kompot med vanille-flødeskumsskyr.

Det andet indlæg kan læses her. Da fik jeg rødbederisotto. Begge gange jeg har været der, har maden været rigtig lækker, og dejligt frisklavet.

Jeg er ret vild med grød i alle varianter, jeg elsker konsistensen og jeg elsker mætheden som grød giver. Og hos GRØD laver de rigtig mange lækre varianter, både traditionel grød og aldeles alternativ grød!

Forleden stod den på gulerods-risotto med ravost, frisk ricotta og merian. Jeg bad om ikke at få sprød grødkiks på, da den var lavet på havregrød. Generelt kan man bare spørge når man bestiller, de har rigtig godt styr på hvad der indeholder gluten og hvad der ikke gør, og de laver gerne retterne lidt om så det passer til en. I deres menukort står der også alternativer til de glutenholdige retter, og man kan f.eks. få en glutenfri “havregrød” lavet på quinoa.

Til dessert snuppede jeg en varm kakao og en orientalsk risdessert med vanilie, rosenvand og mango-chilikompot. Det smagte så lækkert, lidt som en avanceret risalamande!

Jeg er SÅ fan af både grød og GRØD, og nu kan man både finde dem i Jægersborggade på Nørrebro samt i Torvehallerne ved Nørreport st. Man kan se månedens menukort på deres hjemmeside her. Og man kan selvfølgelig også følge GRØD på facebook og se hvad de har af lækkerier lige nu og her 🙂

Rigtig god weekend til jer alle – jeg skal have lækkerier i morgen, og jeg glæder mig til at vise jer hvad det mon er!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *