Rødbede-risotto på Grød

Min veninde Cæcilie og jeg nød solen over København i går. I går formiddags kørte vi en tur i Dyrehaven, smed os på et tæppe og spiste friske ærter og søde jordbær i solen.

Efterhånden blev vi lidt sultne, og da vi alligevel skulle lægge vejen forbi Nørrebro, slog vi et smut indenom Grød for at se hvad de havde på menuen denne dag.

Jeg skrev et indlæg om Grød her, hvor vi fik en lækker dessert som smagte fantastisk, og derfor var forventningerne til frokosten ganske stor. Grød skuffede ikke! Det eneste jeg kunne vælge imellem var to forskellige slags risotto – den ene var en blomkålsrisotto, den anden en rødbederisotto. Jeg valgte sidstnævnte, og det var et godt valg!

Jeg synes den rødbederøde farve var helt fabelagtig – mad ser bare meget mere indbydende ud når der er lidt farve i. Der var masser af smag i, og risottoen var pyntet med lidt revet rødbede og smuldret gedeost. Smagte absolut helt dejligt, og mættede rigtig godt. Et fund for en 50’er!

Cæcilie fik en tre-korns-grød som også ses på billedet.

Uhm – jeg vender helt sikkert snart tilbage igen..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *