Små glimt fra en skøn pinse

I pinsen var vi til fødselsdag hos min fætter og kusine. De fyldte henholdsvis 13 og 10 år, og det var en rigtig hyggelig dag.

Tante Birthe havde bagt glutenfrit brød til mig, og det smagte (som altid) super dejligt. Resterne blev spist til frokost dagen efter! Der var også lavet glutenfrie frikadeller og glutenfrie chokolademuffins!

Jeg havde bagt en glutenfri lagkage, og den var magen til denne opskrift, som jeg lavede da gladudengluten.dk fyldte 1 år. Den er så nem at lave, og jeg synes selv den smager virkelig godt. Meget sommerlig, i hvert fald.

Denne gang, havde jeg valgt af pakke den helt ind i marcipan, i stedet for kun at lægge det på kanterne, og det smagte rigtig godt, omend det kan være lidt svært at få det rullet helt tyndt ud, uden at det går i stykker.

Anden pinsedag var vi i Vedbæk hos Jens’ far, hvor jeg straks gik på rabarber-rov i haven. Der er noget enormt lækkert ved at plukke sine “egne” rarbarber, og hive dem direkte op af jorden. Så ved man da at de er friske! Indtil videre har Jens lavet rabarbersaft, ligesom den jeg lavede sidste år, som kan findes her. 

I indkørslen i Vedbæk, står disse smukke kirsebærtræer, og jeg synes det er noget af det smukkeste der findes i denne verden! Nyder dem hvert eneste år, og jeg skal helt sikkert have et kirsebærtræ når jeg engang får min egen have! (og nok også rarbarber)

I morgen har jeg planer om at bage en glutenfri rabarbertærte til weekenden, hvor jeg får besøg af mine søde studieveninder – vi skal læse selskabsret hele weekenden, så jeg mener bestemt, at vi kan trænge til noget sødt!

Jeg håber, at I alle har haft en lige så skøn pinse som jeg.

1 comment
  1. Jeg skal så meget også ha’ kirsebærtræer!! <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *