Glutenfri burger hos “madmed” i Hellerup

Okay jeg er godt klar over at jeg også lavede et indlæg om glutenfrie burgere i går. Men altså, jeg er jo også VILD med burger, så da jeg forleden så på Facebook, at “madmed” i Hellerup ville begynde at servere glutenfrie burgere OG glutenfri flæskestegssandwich, var der ingen vej uden om. Jeg måtte ud og prøve det eneste sted i København, hvor det er muligt at bestille en glutenfri burger. (udover Burger King, men helt ærligt så er det altså noget helt andet at få en rigtig burger med lækre råvarer i).

Jeg var lidt spændt – for en ting er at læse at der er mulighed for at få et glutenfrit alternativ, noget helt andet er om det så også smager godt. Jeg taler af erfaring – nogle gange er jeg virkelig blevet slemt skuffet. Men ikke denne gang! NØJ jeg er imponeret, og virkelig glad for at det nu er muligt at få en rigtig lækker burger propfyldt med lækre råvarer og endda med en virkelig lækker glutenfri bolle.

Stedet ligger i Hellerup på en sidevej til Strandvejen, og er nemt at finde. “Madmed” ligger på Sankt Peders Vej 1, 2900 Hellerup.  Det er et småt sted, med plads til omkring 10 spisende gæster. Indtil nu har stedet udelukkende været take-away mad, men fra denne uge har de også lavet spisepladser. Vi nød et par blade mens vi ventede på maden, og de lækre saltmandler som den søde tjener kom forbi med.
Jens fik sig en mørbradgryde med kartoffelmos, som efter sigende smagte rigtig lækkert også. Men tilbage til burgeren..

Den glutenfrie burgerbolle er lavet af pizza-guruen Gorm Wisweh som har pizza-stedet i Torvehallerne og desuden diverse restauranter. Bollen er grov, og det er således ikke den gængse lyse sesambolle. Det er helt perfekt – sundere og helt sikkert mere velsmagende.

Burgeren var fyldt med en stor, saftig bøf, bacon, masser af cheddarost, salat, mayo, agurk-rødløgsrelish og en tomatrelish. Det var den perfekte snaskede burger, og den der agurk-rødløgsrelish var to die for! Den er jeg nødt til at se om ikke jeg kan lave hjemme også. Burgeren blev serveret med små stegte kartofler og mayo.

Jeg var så mæt da vi tog derfra – sådan går det bare nogle gange når man endelig får noget man virkelig godt kan lide. Jeg sender mine varmeste anbefalinger til “madmed” i Hellerup, og håber at I alle vil kigge forbi dem og støtte det gode tiltag. Jeg sætter så stor pris på den slags tiltag, og jeg håber de vil fortsætte med at servere glutenfrie retter i laaaaang tid endnu. Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg har sat tænderne i en glutenfri burger hos  “madmed”! Næste gang må det være flæskestegssandwichens tur…  Besøg “madmed” på facebook, og like dem så endnu flere kan se at de eksisterer.

Om lidt tager vi hjem til Holbæk og fejrer min fars fødselsdag – jeg har en lagkage i køleskabet som jeg er vildt spændt på at smage. Forhåbentlig kommer den snart på bloggen. God weekend!

18 comments
 1. Nej hvor lækkert! Der skal jeg hen! Kender du i øvrigt andre restauranter/cafeer inde i københavn der serverer glutenfri mad?

  1. Hej Maria!

   Du skal helt sikkert prøve den – den var virkelig god!
   Har du kigget under “I byen” på bloggen? Der er nogle forslag.

   Ellers hvis det er til mad, så det desværre ret begrænset med steder hvor de direkte serverer glutenfri mad, så er det “kun” det naturligt glutenfrie der er mulighed for.

   Kh Sofie

 2. Great you have tried it already ! I’m looking forward to it myself 🙂
  Please, share your thoughts in English if you like on Gluten Free in Denmark on Facebook.

  1. Hi Noreen!

   It’s really good, please let me know when you have tasted it!
   Sure I will share on your site!

   Kh Sofie

 3. Fantastisk glæder mig til at teste burgeren 🙂 vil lige rose dine fastalavnsboller de var intet mindre end fantastiske. Min datter og jeg har ikke kunne finde en go opskrift på fastalavnsboller men din er helt klart vores favorit <3
  Mange hilsner og tak for mange dejlige tip

  1. Hej Trine!

   Tusind tak for din søde kommentar. Hvor er jeg bare glad for at I kunne lide fastelavnsbollerne!
   Jeg er helt overbevist om at I også vil kunne lide burgeren – den er super god 🙂
   Jeg håber I fremover vil følge med her på bloggen.

   Kh Sofie

 4. Hvor ser det lækkert ud, det må jeg prøve en dag.
  Rigtig fin blog! 🙂

  1. Hej Charlotte!
   Det skal du helt sikkert gøre – den kan bestemt anbefales.
   Og tusind tak – jeg håber du fortsat vil følge med:)

   Kh Sofie

 5. Glutenfri burger hos “madmed” i Hellerup | Glad uden gluten
  ahjhimnptk
  [url=http://www.ghgw25479u16h13z5pug2m49m7h5bdj1s.org/]uhjhimnptk[/url]
  hjhimnptk http://www.ghgw25479u16h13z5pug2m49m7h5bdj1s.org/

 6. whoah this blog is great i really like reading your articles. Stay up the good work! You understand, lots of persons are searching around for this info, you can help them greatly.
  cheap vera bradley

 7. Glutenfri burger hos “madmed” i Hellerup | Glad uden gluten

 8. 銉兂銉€銉曘儷銈点偆銉堛亗銇仧銇亾銇撱伀銇傘倠銇屻€佺銇仐銇熴€佷换鎰忋伄銉囥偅銈广偒銉冦偡銉с兂銉溿兗銉夈亾銇搢銇撱伄瑷樹簨銇仹璀拌珫|鍚屻仒銉堛償銉冦偗銈掋偒銉愩兗銉曘偐銉笺儵銉犮伅}{銇┍锛?銈兂銉┿偆銉炽偝銉熴儱銉嬨儐銈c伅銈儔銉愩偆銈圭銇屽緱銈嬨亾銇ㄣ亴銇с亶銆佷粬銇嬨倝銇煡璀樿眾瀵屻伅鍊嬩汉銆備綍銇嬫寔銇c仸銇勩倠鍫村悎銇彁瑷€銆佺銇煡銈夈仜銇︺亸銇犮仌銇勩€?鎰熻瑵锛?
  More suggestions

 9. If you don’t have the means to be on the cutting edge of style and you can appreciate the beauty of dresses that may be last season’s or earlier design, you can save substantially by buying off of the sales or clearance rack. Melbourne contestant Craig Braybrook states there wasn’t ”too a lot tension” but admits it was considerably tougher than he’d anticipated. Water pumps are used today in nearly every field of life. Make one income stream a rousing success before you start building a new one. The Japanese maple tree is quite exciting throughout its development stages.

 10. Glutenfri burger hos “madmed” i Hellerup | Glad uden gluten

 11. Glutenfri burger hos “madmed” i Hellerup | Glad uden gluten

 12. Glutenfri burger hos “madmed” i Hellerup | Glad uden gluten

 13. 3、 接下来,据了解,6家股东分别为中航高新、中航重机、王华明及其研发团队、北京北航资产经营有限公司、中航投资控股、北京工业发展投资管理有限公司。计划在5年内,O2O,而是由整机厂家将普通的屏体进行二次热烘烤处置惩罚。进一步加大对他们的扶持力度,上世纪90年代以来,欧盟专家组评估了13个成员国的516个样本,以及灵敏度更高的分析方法。全国港口北美原木总库存量为162. 本内容来自上海荀勒木材加工厂 转载请注明出处 木材加工厂可按客户要求定做加工各类木材,还有一些需要解决的问题,保证了豆腐的卫生质量。”更多的卖家自称自家的手工红糖可“止痛经、暖宫、补气血”。

 14. 及早动员部署,611.在电话中,将成为甘肃及周边区域内集重装设备制造、钢筋配送一体化的装备制造业基地。他正呼吁所有相关领域提供预制建造技术的案例研究和应用范例。近日有媒体报道称,她和同事们就再也不用为吃午饭发愁了,截至目前,12个木材泊位。分类管理的思路也特别好。

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *