Glutenfri sandwich fra Torvehallerne

Eksaminerne er overstået og bestået, og jeg har nydt en lang dejlig weekend uden læsestress. Det har været skønt – og jeg glæder mig helt vildt til snart at ligge mig på sofaen med en god bog, som IKKE handler om jura!

I dag var Jens og jeg en tur i Torvehallerne og kigge lidt på alle de fine boder der findes derinde. Det er virkelig hyggeligt at gå en tur rundt og se på kød, fisk, grøntsager, chokolade, te og kaffe og alt andet hjertet måtte begære.

Men pludselig var maven sulten, og så er det jo med at finde noget at spise. Hurtigt!

Jeg har endnu ikke fundet et sted i København hvor man kan købe en glutenfri sandwich, men det har jeg endelig nu! Og tænk engang – den smagte helt vildt godt!

Stedet hedder VitaBoost og laver glutenfrie paninier. Som man kan se på billedet kan man vælge mellem flere forskellige slags, og jeg forsøgte mig med seranoskinke, rucola, pesto og avocado. Den smagte simpelthen så godt, og jeg kan kun anbefale det. Det er så lækkert at se, at der bliver skiltet så tydeligt med glutenfrie muligheder. Jeg bliver simpelthen så glad, når det viser sig at det er muligt at få nogle glutenfrie alternativer, som faktisk smager rigtig godt også. Desuden kan man også få glutenfrie, laktosefrie og sukkerfrie fibermuffins, samt raw-cookies der også er glutenfrie.

En sød læser har gjort mig opmærksom på, at VitaBoost også har en butik på Godthåbsvej på Frederiksberg hvor de laver de samme ting, så der må jeg bestemt hen en anden gang.

Jeg skal helt sikkert snart tilbage og smage en glutenfri panini med laks. Uhm!

Og så blot lige et lille billede fra min mors dessert i går – hjemmelavet æbletrifli, med vanilleprikket æblemos, hjemmelavet glutenfri rasp, ristet kokos, smeltet chokolade, cremefraichecreme og flødeskum på toppen. Den smagte himmelsk!

10 comments
 1. Det var da super med den glutenfri sandwich, som alternativ til den typiske fastfood man forfalder til glutenallergiker, hvis ikke liger gider salat….. Igen. Tak for tippet

  1. Hej Kell!

   Ja, jeg synes også det er rart at kunne vælge den sunde metode en gang i mellem!
   Prøv den endelig hvis du kommer i nærheden af Torvehallerne.

   Kh Sofie

 2. Hvor meget koster sådan en sandwich?

  1. Hej Patricia,

   De koster alle 58 kr:)

   Kh Sofie

 3. Der er også en VitaBoost på Godthåbsvej lige ved Falkoner Alle 🙂

  Den der rasp – findes der en opskrift på den? 🙂 Min mor kommer på visit, og hun elsker æblekage 🙂

  1. Ej er der også en der? Tak for tippet, der må jeg forbi snart.
   Ved du om de også har glutenfri sandwich der?

   Mht. raspen, så ristede hun noget lyst, glutenfrit brød i ovnen og smuldrede det i små stykker. Så kom hun det på en pande og tilsatte smør og sukker indtil det var blevet helt sprødt. Det blev rigtig godt, men det tager trods alt lidt tid at lave:)

   Kh Sofie

   1. Tak for opskrift 🙂

    De havde også glutenfri sandwich på VitaBoost her på Frb sidst jeg var der 🙂

 4. Hej

  På Godthåbsvej laver de i hvert fald suppe, som serveres med glutenfrit brød 🙂

  Ved godt købe rasp ikke er det samme til æblekagen, men til en alternativ julefrokost brugte jeg glutenfri rasp fra Rema 1000 (elsker Rema 1000!), som jeg ‘stegte’ på panden med sukker og smør. Det kan godt karamellisere, hvis man bruger for meget smør/sukker, så man skal lige have lidt tålmodighed. Men godt det smager det!

  Tak for en super blog fyldt med dejlige ideer og opskrifter!

  1. Hej Pernille!

   Tusind tak for din kommentar. Jeg har desværre ikke været forbi butikken på Godthåbsvej endnu, men det står på min to-do-liste.

   Mht. rasp, så var det da en super god ide – det er i hvert fald hurtigere end at lave det selv. Jeg elsker også Rema 1000, det er så dejligt at kunne købe glutenfrie produkter til en fin pris, i et helt almindeligt supermarked.

   Jeg håber du fortsat vil følge med på bloggen:)

   Kh Sofie

 5. 923913 942931I recognize there exists a fantastic deal of spam on this blog internet site. Do you need to have support cleaning them up? I can support among courses! 254641

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *