Glutenfrit på Tante T

Jeg har fundet min nye yndlingscafe i København! Min veninde Isabella arbejder på Tante T på Viktoriagade på Vesterbro, og derfor skulle vi lige en tur derhen i dag og have en kop te. Jeg har ikke været der før, og jeg var virkelig positivt overrasket! Det er et forholdsvist lille sted, og det er møbleret med gamle lænestole, små borde, sofaer og fine billeder på væggene. Personalet var rigtige søde, og det er klart et sted der skal besøges igen.

Vi bestilte en kande Cool Summer te, og de har et rigtigt fint te-system. I tekanden er der et termometer, og afhængigt af te-sorten skal den være en vis temperatur før teen kommes i. Denne te skulle i ved 80 grader. Samtidig fik man tre timeglas. Hvert timeglas repræsenterede forskellige testyrker, og viser hvor længe teen skal være i. Man kan se te-timeglasset på billedet. Jeg synes det er så fint at der bliver gjort noget ud af det, og så kan man oven i købet lære lidt om te samtidig.

Jeg har ofte hørt, at Tante T har glutenfrie kager og småkager, men så vidt jeg forstod, så varierer udvalget fra dag til dag. I dag havde de netop bagt verdens lækreste glutenfri brownie med store stykker chokolade og nødder, og det var simpelthen ren luksus at kunne få sådan en.

Ved siden af os sad nogle som fik et kagefad.Det er et tre-etagers kagefad fyldt med lækre ting, som er et udvalg af dagens kager og boller. Det så simpelthen så godt ud, og det må jeg helt sikkert prøve næste gang jeg skal forbi.

Det lader til at det er en god ide at bestille bord i forvejen, for stedet er populært, og mange borde var bestilte i forvejen da vi kom. Besøg Tante T på http://tante-t.dk/, på Viktoriagade 6, 1655 København V, eller i Torvehallerne hvor de sælger ud af deres lækre te. Der er desuden en te-handel i Kødbyen, Flæsketorvet 22, 1711 København V.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *