Nordic Noodle

I dag har jeg igen været forbi mit nye yndlings take-away-spisested i København, nemlig Nordic Noodle. Princippet er enkelt – vælg hvilke nudler du vil have. Er du på glutenfri kost som jeg, vælger du risnudler eller fuldkornsris. Herefter vælges tilbehør. Her kan vælges mellem kylling, rejer, oksekød, broccoli, champignon, asparges, majs, peberfrugt, frisk chili og andet lækkert grønt. Til slut vælger du glutenfri soyasovs til. Husk at oplyse ved bestilling at du har glutenintolerence, for så laver de din bestilling i en separat wokpande.

Jeg er helt vild med konceptet – det er så lækkert med frisklavet, lækker og enkel mad som det her er – og tilmed er prisen rigtig god. Jeg fik risnudler med kylling, champignon, asparges og peanuts og en dåsecola til, og skulle af med 80 kr. Det synes jeg er helt fint!

Stedet ligger på Nørrebrogade, og er ret småt. Der er cirka 10 siddepladser, men indtil videre er jeg ikke gået forgæves. Ellers har man altid mulighed for at tage maden med. Endnu en lækker detalje er, at man kan se al maden blive tilberedt, og på den måde se at det hele er rigtig friskt.

Næste gang tror jeg, at jeg skal forsøge mig med fuldkornsrisene og noget lækkert oksekød! Desuden må jeg prøve at lave det her derhjemme en dag – det burde ikke være særlig besværligt.

Tjek http://www.nordicnoodle.com/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *